ΑΕΚ: Αμφίβολος ο Λάνγκφορντ ενόψει Λαυρίου

H AEK θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου το Λαύριο - Αμφίβολη όμως η συμμετοχή του Κιθ Λάνγκφορντ εξαιτίας του διαστρέμματος που αντιμετωπίζει. 

ΑΕΚ: Αμφίβολος ο Λάνγκφορντ ενόψει Λαυρίου

Για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Λαύριο. Στόχος των "κιτρινόμαυρων" να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στην "Ένωση" ανησυχούν για την κατάσταση του Κιθ Λάνγκφορντ. Ταλαιπωρείται ακόμη με το διάστρεμμα, δεν έχει προπονηθεί κανονικά με την ομάδα και η συμμετοχή του ενόψει της αναμέτρησης είναι αμφίβολη. Θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το ματς, λέγοντας πως: «Είναι ένα νοκ-άουτ παιχνίδι. Μας δίνει την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδος. Θέλουμε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Γνωρίζουμε και σεβόμαστε, και μάλιστα πάρα πολύ, το Λαύριο.

Η αποτελεσματικότητά του στα τελευταία ματς είναι τέτοια, που μας κάνει ν’ αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι για μας. Η συγκέντρωση, η πειθαρχία και η μεγάλη επιθυμία για τη νίκη, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη του ματς».