ΑΕΚ: Αμφίβολη η συμμετοχή του Λάνγκφορντ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση και είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί απόψε (20.00) κόντρα στο Περιστέρι

ΑΕΚ: Αμφίβολη η συμμετοχή του Λάνγκφορντ

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ, καθώς ο Κιθ Λάνγκφορντ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στη χθεσινή προπόνηση και πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί στην αποψινή (20.00) αναμέτρηση με το Περιστέρι για τη 14η αγωνιστική της Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και αναμένεται να προφυλαχθεί από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ενόψει και του προημιτελικού στο Κύπελλο με το Λαύριο (10/2).

Συγκεκριμένα «γύρισε» το πόδι του στην χθεσινή προπόνηση και ξεκίνησε θεραπευτική αγωγή για να υποχωρήσει το πρήξιμο στον αστράγαλό του και να μπορέσει να αγωνιστεί.

Μέχρι το μεσημέρι ωστόσο η κατάσταση δεν είχε βελτιωθεί και στην ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην απόφαση να τον αφήνουν εκτός δράσης για απόψε, ώστε να είναι έτοιμος να παίξει στο Κύπελλο.

Ο 37χρονος είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα (15,5 πόντους/μέσο όρο), ενώ μοιράζει 3,3 ασίστ/μέσο όρο.

Πρόβλημα υπάρχει και με τον Κώστα Γόντικα, ο οποίος ταλαιπωρείται από αυχενική δυστονία.

Θυμίζουμε ότι στο σημερινό ματς με την ομάδα των δυτικών προαστίων θα κάνει ντεμπούτο με τους «κιτρινόμαυρους» ο νεοαποκτηθείς γκαρντ Ντάριλ Μέικον.

Ο Αμερικανός αναμένεται να πάρει πλέον αρκετά λεπτά συμμετοχής για να αναπληρώσει το κενό των Ζήση, Λάνγκφορντ, ενώ βέβαια το Περιστέρι και ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχουν έναν… πονοκέφαλο λιγότερο στην αποψινή αναμέτρηση.