Ο Βαγγέλης Μάντζαρης για τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ

Το Περιστέρι θα παλέψει μέχρι το τέλος στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, γράφει ο Βαγγέλης Μάντζαρης στο blog του στον ιστότοπο του ΕΣΑΚΕ.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης για τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ

«Γεια σας φίλοι μου,

Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο αντίπαλος, αλλά και την ιστορία του. Είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Πιστεύω, ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους μαζί τους για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία της Stoiximan Basket League.

Εμείς από την πλευρά μας, κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση με τον Ιωνικό την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα μας. Το θέμα είναι να υπάρχει συνέχεια και βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι, ώστε να μην δείξουμε ότι αυτή ήταν μια τυχαία εμφάνιση.

Σίγουρα η ΑΕΚ, μετά την ήττα που έκανε στην Λάρισα, θα είναι πιο συσπειρωμένη και συγκεντρωμένη και θα θέλει να αντιδράσει.

Εμείς, κοιτάμε την ομάδα μας. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, παίζουμε στην έδρα τους, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τη νίκη, που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας και ψυχολογικά και βαθμολογικά», έγραψε ο έμπειρος γκαρντ της ομάδας του Περιστερίου, Βαγγέλης Μάντζαρης.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας