Βασιλόπουλος: «Ομάδα με ποιότητα η ΑΕΚ»

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (6/2, 20.00) μίλησε ο παίκτης του Περιστερίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος. 

Βασιλόπουλος: «Ομάδα με ποιότητα η ΑΕΚ»

Το Περιστέρι θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ το Σάββατο (6/2, 20:00, ΕΡΤ3) στο ΟΑΚΑ και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στάθηκε στην ποιότητα των «κιτρινόμαυρων» αλλά και την αντίδραση που ψάχνει η ομάδα της ΑΕΚ μετά την ήττα από τη Λάρισα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πολύπειρος φόργουορντ:

«Ξέρουμε ότι η αναμέτρηση με την ΑΕΚ δεν είναι εύκολη, ο αντίπαλος προέρχεται από μία εκτός έδρας ήττα στην Λάρισα. Είναι ομάδα με ποιότητα, πολύ έμπειρους παίκτες και στην έδρα της είναι πολύ δυνατή», ανέφερε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος για την συνάντηση με τους «κιτρινόμαυρους» και συμπλήρωσε:

«Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με χαρακτήρα που θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της, αξιοποιώντας όλα τα πλεονεκτήματά της. Εμείς, από την μεριά μας, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και μέσα από την πίεση στην άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Όσο για τα στοιχεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο αρχηγός του Περιστερίου εξήγησε: «Θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί, απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο».