Λεπενιώτης: «Θα μείνει ευχαριστημένος ο κόσμος του Ολυμπιακού από την προσπάθεια» (vid)

Ο Νίκος Λεπενιώτης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού στη EuroLeague τονίζοντας πως ο κόσμος της ομάδας θα μείνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια. 

Λεπενιώτης: «Θα μείνει ευχαριστημένος ο κόσμος του Ολυμπιακού από την προσπάθεια» (vid)

Κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ιωνικό ο Νίκος Λεπενιώτης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων σχολίασε την εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» στη φετινή EuroLeague και στην προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να βρεθούν στα playoff της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η φετινή EuroLeague είναι πολύ απρόβλεπτη. Θα έλεγα πως δεν ξέρουμε τι μας περιμένει από εδώ και στο εξής. Υπάρχουν ακόμα 11 παιχνίδια, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι διότι πραγματικά, μπορεί να κερδίσεις παντού και να χάσεις παιχνίδια που δεν περίμενες να χάσεις… Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε ως το τέλος. Θεωρώ πως θα γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι, μας βοηθούν πολύ οι αγώνες της Δευτέρας. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού θα μείνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Έτσι όπως εξελίσσεται η διοργάνωση, έχουμε πολλά απρόβλεπτα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, η Μπάγερν κέρδισε μέσα στην ΤΣΣΚΑ. Δεν υπάρχουν έδρες… Δεν μπορείς να πεις αν θα χρειαστούν 7, 8 ή 9 νίκες. Έχει ανέβει το όριο, θα παίξουν ρόλο και οι ισοβαθμίες. Θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε πάρα πολύ, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι… Ελπίζω να είμαστε στο Top-8».