Εκλογές ΕΟΚ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Παπανικολάου

Ο «εκλεκτός» του Γιώργου Βασιλακόπουλου για τις επικείμενες εκλογές στην ΕΟΚ έκανε μέσω γραπτής δήλωσης γνωστή την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ψήφο των σωματείων

Εκλογές ΕΟΚ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Παπανικολάου

Ακόμη μία υποψηφιότητα για τις εκλογές της ΕΟΚ ανακοινώθηκε, με τον Άγγελο Παπανικολάου να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών και να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες εκλογές.

Ο Άγγελος Παπανικολάου αποτελεί τον «εκλεκτό» του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ο οποίος αποφάσισε να τον χρίσει ως υποψήφιο διάδοχό του, ώστε να διεκδικήσει την εκλογή του στην ηγεσία της Ομοσπονδίας και να συνεχίσει το έργο της υπάρχουσας διοίκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

«Αξιότιμες-Αξιότιμοι

Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Το Μπάσκετ στην Ελλάδα βρίσκεται 1ο στις καρδιές των φιλάθλων και 7ο στην κατάταξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, σημάδι της συστηματικής δουλειάς που έχει συντελεστεί τα προηγούμενα χρόνια.

Με γνώμονα τη συνεπή παρουσία του Ελληνικού Μπάσκετ στο Ευρωπαϊκό και στο Παγκόσμιο γίγνεσθαι και σε ένα περιβάλλον αβεβαιότητας, είναι αναγκαίο να κινηθούμε σε κάθε κατεύθυνση, για την προάσπιση των αθλητικών σωματείων-τους αφανείς ήρωες που αποτελούν το κύτταρο του αθλητισμού

Στόχος μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος και οι επιτυχίες των εθνικών μας ομάδων σε μια εποχή, η οποία χαρακτηρίζεται από προσπάθειες υποβάθμισης της εσωτερικής παραγωγικής διαδικασίας με την νομοθετημένη παρουσία τόσο πολλών αλλοδαπών αθλητών που καταλαμβάνουν υπέρμετρο χρόνο αγωνιστικής παρουσίας.

Φίλες και φίλοι,

Το επόμενο διάστημα θα εξειδικευθούν οι προγραμματικές μας θέσεις με βλέμμα προς το μπάσκετ του αύριο.

Κίνητρό μου είναι η ανιδιοτέλεια και η αγάπη για το άθλημα.

Φιλοδοξούμε μαζί με τους συνεργάτες μου να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να γίνουμε η διοίκηση όλων των αθλητικών σωματείων με ενότητα και όρεξη για προσφορά.

Παίζουμε Επίθεση στο Μέλλον

Με εκτίμηση,

Άγγελος Παπανικολάου
Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΟΚ»