Προμηθέας: Το post στο instagram του Αγραβάνη να πανηγυρίζει μπροστά στον Παπαπέτρου (pic)

O Δημήτρης Αγραβάνης νίκησε τον Ιωάννη Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Προμηθέας, με τον πρώτο να ανεβάσει φωτογραφία στο instagram, με την οποία πανηγυρίζει μπροστά του.

  Προμηθέας: Το post στο instagram του Αγραβάνη να πανηγυρίζει μπροστά στον Παπαπέτρου (pic)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπήρξε συμπαίκτης με τον Ιωάννη Παπαπέτρου στον Ολυμπιακό για μία γεμάτη πενταετία (2013-2018). Μαζί ήρθαν στο μεγάλο λιμάνι. Οι δύο αθλητές είχαν καλή σχέση, μέχρι τη στιγμή που ο "Παπ" αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Το γεγονός δυσαρέστησε τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος σε συνέντευξη του στο "ΦΩΣ" είχε σχολιάσει τα εξής: «Εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα, η συμπεριφορά του Ιωάννη ήταν το λιγότερο απαράδεκτη! Ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει, όμως πιστεύω ότι θα πρέπει να φέρεται αντρίκεια. Ειδικά σε μία ομάδα που τον έχει στηρίξει πιο πολύ από κάθε άλλο παίκτη τα τελευταία χρόνια! Εντάξει, ο καθένας θα κριθεί στο γήπεδο...».

Παναθηναϊκός-Προμηθέας 78-80: Η ανατροπή των Πατρινών μέσα στο ΟΑΚΑ (vid)

Το γεγονός δυσαρέστησε τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος απάντησε τα εξής: «Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για να απαντάμε... Δουλειά μας είναι να παίζουμε μπάσκετ. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, βάσει του τι πιστεύει. Είναι σεβαστό αυτό, αλλά δεν θα ασχοληθώ. Έχω μεγαλώσει με διαφορετικές αρχές από την οικογένειά μου. Ο καθένας έχει το δικό του μορφωτικό επίπεδο».

Από τότε, οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών, έχουν... παγώσει. Με την πρόσφατη νίκη επί του Παναθηναϊκού, πάντως, ο Δημήτρης Αγραβάνης βρήκε την ευκαιρία να ανεβάσει στο instagram μία φωτογραφία, με την οποία πανηγυρίζει μπροστά στον Ιωάννη Παπαπέτρου.