Πρώτη νίκη του Άρη, αναβολή στην προσφυγή Μούρτου

Ο Άρης κέρδισε την πρώτη “μάχη” στην υπόθεση της προσφυγής που κατέθεσε ο Σπύρος Μούρτος, με την οποία ζητάει 200.000 ευρώ, ενώ του οφείλονται μόλις 60.000 ευρώ.

Πρώτη νίκη του Άρη, αναβολή στην προσφυγή Μούρτου
Eurokinissi

Η ΕΕΟΔΑΚ έδωσε αναβολή έως τις 10 Ιουλίου και προέτρεψε τις δύο πλευρές να τα βρουν εκτός δικαστηρίων.Επί της ουσίας η επιχειρηματολογία της ΚΑΕ Άρης έγινε απολύτως δεκτή από την ΕΕΟΔΑΚ και την οδήγησε στην απόφαση για αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του Μούρτου για τις 10 Ιουλίου.

Οι κίτρινοι παρέθεσαν το ιστορικό της υπόθεσης και υποστήριξαν καταρχήν πως ο ίδιος ο αθλητής παρουσιάστηκε ενώπιον του Βαγγέλη Αγγέλου και ζήτησε να αποδεσμευτεί από την ομάδα καλώντας παράλληλα τον προπονητή της ομάδας να μην κάνει την παραμικρή απόπειρα να τον μεταπείσει κάτι το οποίο έγινε δεκτό και κατά δεύτερον πως ο ίδιος ο αθλητής ξεκαθάρισε ότι ζητά την καταβολή μόνο των δεδουλευμένων (60.000 ευρώ) καθώς επίσης και ότι δεν επιθυμεί το συμβόλαιο της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου (2018-19), αφού δεν θέλει να συνεχίσει στον Άρη.


Στη σημερινή (19/6) εκδίκαση της υπόθεσης η οποία αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου, η ΕΕΟΔΑΚ δέχθηκε τις θέσεις του Άρη, που εξέφρασε και την έκπληξή του τόσο για το ύψος του ποσού της προσφυγής (200.000 ευρώ) διότι ουδεμία σχέση έχει με την πραγματική οφειλή.


Επίσης οι κίτρινοι σημείωσαν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι η συγκεκριμένη νομική ενέργεια έγινε κατά την περίοδο των διαπραγματεύσεων για τον διακανονισμό των δεδουλευμένων.


Η αναβολή της εκδίκασης για τις 10 Ιουλίου στοιχειοθετεί δικαστική νίκη για την ΚΑΕ και σπουδαιότερη δικαίωση αποτελεί κυρίως η στάση της ΕΕΟΔΑΚ η οποία κάλεσε τις δύο πλευρές να βρουν συμβιβαστική λύση καταθέτοντας μάλιστα και το ενδεχόμενο νέας μετάθεσης της υπόθεσης για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.