Πλημμύρισε το κλειστό του Μεσολογγίου

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή τις τελευταίες ώρες το κλειστό γυμναστήριο του Μεσολογγίου άρχισε να μπάζει νερά και μετατράπηκε σε... πισίνα

Πλημμύρισε το κλειστό του Μεσολογγίου

Αποκαρδιωτική ήταν η εικόνα που αντίκρισαν σήμερα (26/1) το πρωί οι άνθρωποι του Χαρίλαου Τρικούπη, πηγαίνοντας στο γήπεδο για την καθιερωμένη πρωινή προπόνηση.

Το κλειστό είχε βάλει νερά, έχοντας μετατραπεί σε.. πισίνα, με τον Ηλία Μούτσιο και τον Σπύρο Δεράο, συνεργάτες του Ντίνου Καλαμπάκου, να αναδεικνύουν το πρόβλημα.

Οι πολύ κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή με σφοδρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες προκάλεσαν τεράστια ζημιά στην οροφή του κλειστού με το πρόβλημα να εξακολουθεί να υπάρχει, παρά τα χρήματα που έχουν διατεθεί για την στεγανοποίηση του.

Κι αυτό διότι το καλοκαίρι έγινε μεγάλη προσπάθεια, ώστε να επιδιορθωθούν οι ρωγμές που υπάρχουν στην οροφή του κλειστού γυμναστηρίου, να γίνει συντήρηση και στεγανοποίηση, ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει τις πρωϊνές προπονήσεις του Χαρίλαου Τρικούπη, μια και η ομάδα δίνει τα επίσημα παιχνίδια της στο κλειστό του Αγρινίου.

Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο για την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου διότι όλα αυτά συμβαίνουν πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, στο κλειστό του Αγρινίου.