ΕΟΚ: Ο Άγγελος Παπανικολάου εκλεκτός του Γιώργου Βασιλακόπουλου στις εκλογές

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αναμένεται να ανακοινώσει το ψηφοδέλτιό του για τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ με επικεφαλής τον 40χρονο παράγοντα του Χαρίλαου Τρικούπη, Άγγελο Παπανικολάου

ΕΟΚ: Ο Άγγελος Παπανικολάου εκλεκτός του Γιώργου Βασιλακόπουλου στις εκλογές

Ο Άγγελος Παπανικολάου πήρε το χρίσμα από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και θα ηγηθεί του τρίτου ψηφοδελτίου για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη ο απερχόμενος πρόεδρος της Ομοσπονδίας αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα το ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει την ψήφο των σωματείων.

Πριν από μερικές ημέρες ο Βασιλακόπουλος είχε συνάντηση με τον Παπανικολάου, στον οποίο και έδωσε το χρίσμα, ώστε να τεθεί επικεφαλής του τρίτου ψηφοδελτίου στις εκλογές της ΕΟΚ.

Ο 40χρονος παράγοντας του Χαρίλαου Τρικούπη αποτελεί έναν εκ των ανθρώπων που είναι δίπλα στον Βασιλακόπουλο τα τελευταία χρόνια.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την ειδικότητα του καρδιολόγου, και αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Συμμετέχει δε και στην επιτροπή των επιστημόνων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Στο ψηφοδέλτιο του Άγγελου Παπανικολάου θα είναι ονόματα από το χώρο του μπάσκετ, δείγμα της πρόθεσης που υπάρχει να συγκροτηθεί ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο θα μετέχουν άνθρωποι που γνωρίζουν κάθε βαθμίδα του αθλήματος και θα επιδιώξουν να πείσουν τους παράγοντες των σωματείων ότι η πρόταση επανεκλογής ουσιαστικά του συστήματος Βασιλακόπουλου είναι η σωστή επιλογή.

Ανάμεσα στους υποψηφίους ακούγεται πως θα είναι οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Δημήτρης Παπανικολάου, αλλά και ο Μιχάλης Βακαλόπουλος, που έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Σπάρτης, αλλά και Ειδικός Γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, όπως και ο νυν πρόεδρος της ΕΣΚΑ Γιάννης Αλεξόπουλος.

Όσο για την ημερομηνία τέλεσης των εκλογών η πιο πιθανή ημερομηνία είναι η 28η Μαρτίου εφόσον το… επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα της εποχής.