Ιωνικός: Ανακοίνωσε τον Χόλιφιλντ

Ο Ιωνικός Νίκαιας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μάικλ Χόλιφιλντ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Τοαρλίν Φίτζπατρικ

Ιωνικός: Ανακοίνωσε τον Χόλιφιλντ

Στον Ιωνικό Νίκαιας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Μάικλ Χόλιφιλντ. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου σέντερ, που θα πάρει τη θέση του Τοαρλίν Φίτζπατρικ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ομάδας της Νίκαιας αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ο Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μάικλ Χόλιφιλντ. Ο Αμερικανός αθλητής είναι γεννημένος στις 18 Νοεμβρίου 1992, έχει ύψος 2.11 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, ενώ στο ρόστερ της ομάδας μας θα αντικαταστήσει τον Τοαρλίν Φίτζπατρικ.

Το καλοκαίρι του 2015 αποφοίτησε από το κολέγιο Sam Houston State και ακολούθως ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από την αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ με τους Iowa Energy και τους Los Angeles D-Fenders.

Tη σεζόν 2016-17 φόρεσε τη φανέλα των Illawarra Hawks της Αυστραλίας και στη συνέχεια έπαιξε σε ομάδες ασιατικών χωρών. Τη σεζόν 2018-19, με τους Beijing Eastern Buck της Κίνας, είχε 24.8 πόντους και 21.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην NBL, ενώ αγωνίστηκε και στους Hong Kong Eastern. Μάλιστα, με τα χρώματα της εν λόγω ομάδας, είχε πέρσι 12.7 πόντους, 14.6 ριμπάουντ και 2 κοψίματα ανά αγώνα της ASEAN League.

Μάικλ, σε καλωσορίζουμε στον Ιωνικό».