Κολοσσός: Λύθηκε η διαφορά με Μαυροειδή - Έγινε άρση του ban από την FIBA

O Koλοσσός χρωστούσε χρήματα στον Δημήτρη Μαυροειδή, έγινε διακανονισμός και η FIBA έκανε άρση του ban για μεταγραφές, το οποίο και είχε επιβάλλει στους Ροδίτες.

Κολοσσός: Λύθηκε η διαφορά με Μαυροειδή - Έγινε άρση του ban από την FIBA

Ο Δημήτρης Μαυροειδής αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου τη σεζόν 2018-2019, αλλά η ομάδα από τα Δωδεκάνησα δεν ήταν συνεπής απέναντί του. Ο σύλλογος είχε ένα μεγάλο μέρος οφειλών προς το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να επιβληθεί ban στον Κολοσσό από τη FIBA.

Παίκτης και ομάδα είχαν έρθει σε ρήξη μάλιστα τους τελευταίους μήνες. Βλέπετε, όταν ο Κολοσσός αγόρασε το ΑΦΜ του Χολαργού για να παραμείνει στην κατηγορία, ισχυρίστηκε πως πλέον δεν χρωστάει χρήματα στον Δημήτρη Μαυροειδή, θεωρώντας πως πλέον έχει διαφορετικό ΑΦΜ, γεγονός το οποίο είχε δυσαρεστήσει έντονα τον έμπειρο σέντερ.

Το θέμα πήγε στη FIBA, η οποία και δικαίωσε τον αθλητή. Τόνισε πως Χολαργός και Κολοσσός είναι ουσιαστικά η ίδια ομάδα, οπότε ο Κολοσσός θα πρέπει να πληρώσει τα χρωστούμενα στον Δημήτρη Μαυροειδή. Οι Ροδίτες, λοιπόν, ήρθαν σε διακανονισμό με τον Έλληνα σέντερ και ακολούθως η Ομοσπονδία έκανε άρση του ban για τις μεταγραφές που είχε επιβάλλει στον Κολοσσό.