Ιωνικός: Ξεκάθαρη στάση υπέρ Λιόλιου για την προεδρία της ΕΟΚ!

Ο Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξη του στον Βαγγέλη Λιόλιο για να αναλάβει πρόεδρος στις ερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Ιωνικός: Ξεκάθαρη στάση υπέρ Λιόλιου για την προεδρία της ΕΟΚ!

Οι ερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Παναγιώτης Φασούλας δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός με τον Βαγγέλη Λιόλιο. Όλο και περισσότερες ομάδες στέκονται στο πλευρό του.

Η ΚΑΕ Ιωνικός δε δίστασε να εκφράσει δημόσια και ανοιχτά τη στήριξη της στον ιδιοκτήτη του Προμηθέα. Τόνισε πως θα σταθεί στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου για την προεδρία της ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Η ΚΑΕ Ιωνικός Basket ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο των προσεχών εκλογών για τη νέα διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, θα στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Βαγγέλη Λιόλιου.

Ο κ. Λιόλιος θα διεκδικήσει το χρίσμα της προεδρίας για να οδηγήσει το άθλημα που υπηρετούμε σε μία νέα εποχή, η οποία ευχόμαστε ότι θα δημιουργήσει ξανά τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να σηματοδοτήσει την επαναφορά του ελληνικού μπάσκετ στο κορυφαίο επίπεδο λειτουργίας”.

Στήριξη και από τον Ερασιτέχνη στον Βαγγέλη Λιόλιο!

«Η οικογένεια του Ιωνικού, Ερασιτέχνης – ΚΑΕ έπειτα από τις σχετικές διαβουλεύσεις και σε άριστη συνεννόηση του Δ.Σ. και του κ. Βαγγέλη Τσάπα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την στήριξή της στον κ. Λιόλιο για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ.Το πλάνο και το όραμα που έχει παρουσιάσει, καθώς και η παρουσία του στον χώρο του μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια, στάθηκαν αρκετά για να τον θεωρήσουμε ως την καλύτερη επιλογή για την επόμενη μέρα του μπάσκετ στην χώρα μας.Σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε, θεωρούμε πως έφτασε πλέον η ώρα να γίνει ένα γενναίο βήμα εξέλιξης του αθλήματος».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας