ΠΑΟΚ: Άπαντες παρόντες ενόψει Ηρακλή

Με όλους τους παίκτες παρόντες συνεχίστηκε σήμερα (19/1) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ηρακλή. Αύριο (20/1) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου για την πορεία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην ΚΑΕ.

ΠΑΟΚ: Άπαντες παρόντες ενόψει Ηρακλή

Λευκό απουσιολόγιο είχε τη χαρά να δει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, στη σημερινή (19/1) προπόνηση της ομάδας.

Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του 51χρονου τεχνικού, ο οποίος βλέπει να εξελίσσεται χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» για το επικείμενο τοπικό ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή.

Η αναμέτρηση με τον «Γηραιό» θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (23/1) στις 17:00 στο PAOK Sports Arena και συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Basket League.

Στο πρόγραμμα δουλειάς της Τρίτης (19/1) δόθηκε έμφαση στην τακτική και την ανάλυση του αντιπάλου. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη (20/1) στις 5:00 το απόγευμα.

Συνέντευξη Τύπου για την πορεία της ΑΜΚ στην ΚΑΕ

Πέρα από τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, με τη συμπλήρωση μίας εβδομάδας από την έναρξη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 20/1 και ώρα 13:00 στην αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena.

Θα τηρηθούν μέτρα προστασίας και το υγειονομικό πρωτόκολλο. Κατόπιν τούτου θα είναι αυστηρά περιορισμένος ο αριθμός τον δημοσιογράφων που θα έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στην αίθουσα. Ωστόσο όλοι οι εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη σε live streaming και να θέσουν τις ερωτήσεις τους σε πραγματικό χρόνο. Η διαδικασία θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ στο youtube.