Κάτας για τον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορώ να πω ούτε το «χτίζω» για την ομάδα»

Ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, στη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, αλλά και το πως θα χειριστεί την κατάσταση από εδώ και πέρα.

Κάτας για τον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορώ να πω ούτε το «χτίζω» για την ομάδα»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Όντεντ Κάτας, σχολίασε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος από την προσπάθεια. Μπορεί να δεχθήκαμε κάποιους εύκολους πόντους αλλά κερδίσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Πήραμε συνολικά 18 και στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που έδωσε την νίκη" δήλωσε αρχικά ο Όντεντ Κάτας, για να προσθέσει:

"Ξεκινάμε να "χτίζουμε" κάτι καινούριο. Αλλά δε μπορώ ούτε το "χτίζω" να πω. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Περιμένω ακόμα την πρώτη μου κανονική προπόνηση με όλους. Ακόμα δεν έχω κάνει. Είναι μια δύσκολη διαδικασία για όλους μας. Δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεκινάς στα μέσα της σεζόν. Υπάρχουν πολλά νέα πράγματα για εμένα, όπως υπάρχουν και για τους παίκτες. Δεν είναι ποτέ εύκολο. Μου άρεσε πάρα πολύ η προσπάθεια των παικτών και όσο παραμένουμε θετικοί θα είμαστε καλά. Χρειαζόμαστε χρόνο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε".

Άρης - Παναθηναϊκός 75-93: Πρώτο ροζ φύλλο με τον Κάτας ο ΠΑΟ (highlights)

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας