Γιαννόπουλος: «Είναι αποδεκατισμένο το πρωτάθλημα, δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό» (vid)

Ο Χάρης Γιαννόπουλος, μίλησε για τη νίκη του Προμηθέα μέσα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ αλλά και τη γενικότερη εικόνα του πρωταθλήματος της Basket League.

Γιαννόπουλος: «Είναι αποδεκατισμένο το πρωτάθλημα, δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό» (vid)

Για τη νίκη του Προμηθέα μέσα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, μίλησε ο Χάρης Γιαννόπουλος, με τον Έλληνα φόργουορντ να σχολιάζει την εικόνα φετινού πρωταθλήματος αλλά και τη συνεργασία του με τον κόουτς Μάκη Γιατρά.

Από την πλευρά του, ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ, τονίζοντας:

«Είχαμε και εμείς απουσίες. Έπρεπε να χαμηλώσουμε το σχήμα και να πιέσουμε. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Μας βγήκε. Η ΑΕΚ είχε απουσίες και ελπίζω να μην έχει στο μέλλον. Είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει να πετύχει τους στόχους της και είναι κρίμα να την βλέπεις αποδεκατισμένη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για το πρωτάθλημα: «Είναι αποδεκατισμένο το πρωτάθλημα, δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο τα προηγούμενα χρόνια. Ελπίζουμε οι ομάδες να λειτουργούν σωστά και επαγγελματικά, ώστε να είναι όλα καλύτερα στο πρωτάθλημα».

Σχετικά με τους τραυματισμούς και τα πολλά κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα τόνισε: «Μας στοίχισε. Στο Eurocup είχαμε σταθερά απουσίες. Είναι καλό όμως τώρα, γιατί ελπίζουμε ότι δεν θα νοσήσουμε στη συνέχεια. Είχαμε και τραυματισμούς. Πιεστήκαμε για αποτελέσματα, δεν είχαμε χρόνο. Ο Γκάρετ τραυματίστηκε, δεν βρήκε ποτέ ρυθμό. Είναι περισσότερο η ατυχία».

Για το πώς αισθάνεται στον Προμηθέα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Το διασκεδάζω. Ο κόουτς Γιατράς και το σωματείο με εμπιστεύονται».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας