Ο Ολυμπιακός εξηγεί γιατί επέστρεψε στο παρκέ

Από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως ο λόγος που αποχώρησαν ήταν πως κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον πάγκο τους και εξηγούν το γιατί επέστρεψαν στο παρκέ. Το fosonline.gr έχει το ρεπορτάζ. 

Ο Ολυμπιακός εξηγεί γιατί επέστρεψε στο παρκέ

Ο λόγος της αποχώρησης της ομάδας του Ολυμπιακού από τον αγωνιστικό χώρο, λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στον πέμπτο τελικό στο ΟΑΚΑ, ήταν ότι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον πάγκο των "ερυθρολεύκων", όπως αναγράφεται και στο φύλλο αγώνος.

Μετά από δέκα λεπτά πήγε στα αποδυτήρια ο πρώτος διαιτητής του αγώνα, Παναγιώτης Αναστόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε τους Πειραιώτες ότι η αστυνομία απομάκρυνε τα άτομα και ότι θα τοποθετηθούν 45 security πίσω από τον πάγκο. Η αστυνομία μάλιστα του είπε πως δεν μπορεί να βάλει άντρες στο συγκεκριμένο σημείο γιατί θα οξυνθούν τα πνεύματα.

Ακολούθως ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει τραυματισμός και ύστερα από τις συγκεκριμένες ενέργειες, η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στο παρκέ σε πέντε λεπτά, διαφορετικά θα προχωρήσει σε μηδενισμό. Επίσης, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος επεσήμανε πως σε περίπτωση που γίνει κάποιο άλλο περιστατικό, θα προχωρήσει άμεσα στη διακοπή του αγώνα.