Παναθηναϊκός: Έρχεται την Πέμπτη (14/1) ο Κάτας

Ο Οντέντ Κάτας έχει συμφωνήσει με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ να λύσει το συμβόλαιό του, θα κοουτσάρει την Τετάρτη (13/1) κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ και την επομένη έρχεται στην Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έρχεται την Πέμπτη (14/1) ο Κάτας

Την προσεχή Πέμπτη (14/1) αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο Οντέντ Κάτας για να αναλάβει τα καθήκοντά του ως ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Ισραηλινός τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με την Χάποελ Ιερουσαλήμ και θα αποδεσμευτεί, αφού πρώτα την καθοδηγήσει στο παιχνίδι με την Τουρκ Τέλεκομ την προσεχή Τετάρτη (13/1), στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Basketball Champions Lague.

Η Χάποελ χρειάζεται πάση θυσία το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στους Τούρκους ούτως ώστε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Γι’ αυτόν το λόγο συμφωνήθηκε να μην αναχωρήσει άμεσα για την Ελλάδα ο 46χρονος προπονητής. Ήταν μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μια από τις… υποχωρήσεις που δέχθηκε η πλευρά του Παναθηναϊκού, ώστε να προετοιμαστεί το έδαφος και η Χάποελ να μην ζητήσει αποζημίωση για να «σπάσει» το συμβόλαιό της με τον Κάτας.

Έτσι λοιπόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 46χρονος τεχνικός θα μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα την Πέμπτη (14/1).

Το ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου του «τριφυλλιού» αναμένεται να το πραγματοποιήσει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στις 17/1, καθώς δεν προλαβαίνει να κοουτσάρει στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε την Παρασκευή (15/1) στην Κωνσταντινούπολη.

'Οσο για τη Χάποελ Ιερουσαλήμ έχει προχωρήσει αρκετά στην διαδικασία για την ανεύρεση του διαδόχου του Κάτας και εκτός απροόπτου αυτός θα είναι ο Λιθουανός Νταΐνιους Αντομάιτις.