Παπαθεοδώρου: «Θα είμαστε έτοιμοι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μιλώντας για την αυριανή (10/1) συνάντηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την Βasket League, εξέφρασε τη σιγουριά ότι η ομάδα του θα εμφανιστεί απολύτως έτοιμη να πάρει τη νίκη.

Παπαθεοδώρου: «Θα είμαστε έτοιμοι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό»

H ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή (10/1) τον Παναθηναϊκό ως τυπικά φιλοξενούμενη στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από ήττα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσα στην εβδομάδα και βλέπουν τον συγκεκριμένο αγώνα ως μια ευκαιρία να βελτιώσουν την ψυχολογία τους, παίρνοντας μια νίκη σημαντική για το πρεστίζ αλλά και την οικονομία του πρωταθλήματος.

O προπονητής της «Ένωσης», Ηλίας Παπαθεοδώρου, είπε δυο λόγια στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ (aekbc.gr) για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τους «πράσινους», η οποία αρχίζει στις 20:00.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό ματς μπροστά μας. Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα αυτή τη στιγμή στην Basket League. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχει το ματς, ωστόσο θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», ανέφερε ο Παπαθεοδώρου και κατέληξε:

«Θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, να βγάλουμε ένταση, αποφασιστικότητα και να είμαστε εκεί τόσο στην ομαδική όσο και στην ατομική μας άμυνα».