Η «Θύρα 13» πήγε στο ΟΑΚΑ και προειδοποίησε τους παίκτες: «Σοβαρευτείτε!»

Η «Θύρα 13» πήρε την πρωτοβουλία να κάνει αισθητή την παρουσία της και εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ, όπου απηύθυνε προειδοποίηση στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις.

Η «Θύρα 13» πήγε στο ΟΑΚΑ και προειδοποίησε τους παίκτες: «Σοβαρευτείτε!»

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την... κατραπακιά από το Λαύριο. Η ήττα, αλλά κυρίως η εικόνα στο κλειστό της Λαυρεωτικής, σε συνδυασμό με την κακή κατάσταση του «τριφυλλιού» τον τελευταίο καιρό, τις απανωτές ήττες στη Euroleague και το... αγκομαχητό στην Βasket League, έφεραν τριγμούς στο «πράσινο» οικοδόμημα.

Πρώτη συνέπεια ήταν η αποχώρηση του Γιώργου Βόβορα από την τεχνική ηγεσία, καθώς αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία του με την ομάδα. Έτσι, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ σήμερα (4/1) ώστε να αποχαιρετήσει τους παίκτες και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ωστόσο τα γεγονότα δεν σταμάτησαν εκεί. Αμέσως μετά την αποχώρηση του Έλληνα προπονητή στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων βρέθηκε αντιπροσωπία της «Θύρας 13». Οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟ έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους παίκτες της ομάδας, ζητώντας τους να σοβαρευτούν.

«Σας στηρίζουμε, αλλά σοβαρευτείτε και δείξτε σεβασμό στη φανέλα που φοράτε», είπαν χαρακτηριστικά στους παίκτες.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες των Θανάση Γιαπλέ και Κώστα Χαραλαμπίδη.