Λαύριο - Παναθηναϊκός 92-82: Δάκρυσε on camera ο πρόεδρος Γιάννης Ψαράκης (vid)

Ο Γιάννης Ψαράκης μίλησε με τρεμάμενη φωνή και δάκρυσε οn camera από τη συγκίνηση, για τη νίκη του Λαυρίου επί του Παναθηναϊκού

Λαύριο - Παναθηναϊκός 92-82: Δάκρυσε on camera ο πρόεδρος Γιάννης Ψαράκης (vid)

Το Λαύριο σημείωσε μία τεράστια νίκη, καθώς μετά την επικράτηση κόντρα στην ΑΕΚ, νίκησε και τον Παναθηναϊκό! Αυτή ήταν η 6η σερί νίκη για το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη, το οποίο πλέον βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Λαύριο – Παναθηναϊκός 92-82 : Τρομερό Λαύριο εξέθεσε τον Παναθηναϊκό (highlights)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Λαυρίου, Γιάννης Ψαράκης, εξέφρασε τη συγκίνηση του, λέγοντας τα εξής: "Δεν μπορώ να πω και πολλά σήμερα... Η ένταση ήταν πολύ μεγάλη ειδικά όταν πιστέψαμε πως θα κερδίσουμε. Αυτό το συναίσθημα δεν ξεπληρώνεται με τίποτα.

Αρχίσαμε να δουλεύουμε με ένα μοντέλο που επιτέλους άρχισαν να το βλέπουν στη Λίγκα. Το μοντέλο πως δεν πάμε σε σίγουρες και ακριβές λύσεις. Το μοντέλο πως πάμε σε έναν σωστό προϋπολογισμό, το οποίο έχει μεγάλα ρίσκα και θέλει μεγάλο ταλέντο. Και το ταλέντο το έχουν όσοι ασχολούνται τόσα χρόνια με αυτή την ομάδα. Εγώ είμαι ο τελευταίος.

Πολλά συγχαρητήρια στον Χρήστο Σερέλη και όλα τα παιδιά. Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι. Τα όνειρα δεν μπορεί να στα στερήσει κανείς..."