Αγγέλου: «Οι ερασιτεχνικές κατηγορίες ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες»

Ο προπονητής του Ιωνικού, Βαγγέλης Αγγέλου, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την αγωνιστική απραξία που υπάρχει στις μικρές κατηγορίες στο μπάσκετ.

Αγγέλου: «Οι ερασιτεχνικές κατηγορίες ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες»

Ο Ιωνικός νίκησε τον Άρη και ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου δεν στάθηκε μόνο στο θετικό αποτέλεσμα. Αναφέρθηκε με προβληματισμό και για την κατάσταση που επικρατεί στις μικρές κατηγορίες στο μπάσκετ.

Ιωνικός - Άρης 68-64: Στο φινάλε νίκη για τους Νικαιώτες (highlights)

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Μακάρι το εμβόλιο του κορονοϊού να αδειάσει το συντομότερο δυνατό τα κρεβάτια των νοσοκομείων και να γεμίσει τα σχολεία και τα γήπεδα. Τα γεμάτα γήπεδα και οι κατηγορίες που δεν είναι στη βιτρίνα είναι η ανάπτυξη και η πρόοδος του μπάσκετ και του αθλητισμού. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή η κινητήριος δύναμης του μπάσκετ που είναι οι ερασιτεχνικές κατηγορίες δεν παίζουν και όσο συνεχίζεται αυτό, αυτές θα είναι ευπαθείς ομάδες. Ελπίζω η Πολιτεία να λύσει αυτό το πρόβλημα”.

Αναφορικά με την αναμέτρηση, ο προπονητής του Ιωνικού τόνισε πως η ομάδα του έκανε κακή εμφάνιση: “Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον. Δεν ξέρω για ποιον λόγο εμείς μπήκαμε στο πρέπει έπειτα από καλές εμφανίσεις σε παιχνίδια στα οποία δεν είχαμε να χάσουμε τίποτε. Ήταν το πρώτο παιχνίδι όπου νομίσαμε ότι έπρεπε να τελειώσει από το πρώτο λεπτό. Κάναμε πολύ κακή εμφάνιση αλλά είναι σημαντικό ακόμη μετά από τέτοιες εμφανίσεις να κερδίζεις ένα παιχνίδι”.