Πρίντεζης: «Οικογένεια οι Σλούκας, Σπανούλης, Παπανικολάου - Νιώθω γεμάτος» (vid)

Συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Κάτι Τρέχει με τη Μάριον» παραχώρησε ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας για την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Πρίντεζης: «Οικογένεια οι Σλούκας, Σπανούλης, Παπανικολάου - Νιώθω γεμάτος» (vid)

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Κάτι Τρέχει με τη Μάριον», φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης που αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, στους συμπαίκτες του αλλά και στο πότε σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Για τη σχέση που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια με τους Σπανούλη, Σλούκα και Παπανικολάου είπε: «Έχουμε περάσει μαζί πολλά πράγματα και καταστάσεις. Δεν θα τις πω δύσκολες, είναι άλλες αυτές. Αλλά έχουμε περάσει μαζί νίκες, ήττες, τραυματισμούς. Δένεσαι με αυτά. Έχουμε ξενυχτήσει πολλές φορές συζητώντας. Δένεσαι και μπορείς να πεις πράγματα που δεν ξέρει για παράδειγμα ούτε η οικογένειά σου. Είναι πολύ σημαντικό να δένεσαι με τους συμπαίκτες σου, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Εμείς οι τέσσερις είμαστε έτσι και αυτό γενικά κάνει την δουλειά μας πιο εύκολη».

Παράλληλα, τόνισε πως αισθάνεται σπίτι του το ΣΕΦ, ενώ για το ενδεχόμενο απόσυρσης του είπε: «Δεν έχω σκοπό να το τραβήξω από τα μαλλιά. Θα δούμε. Κάθε χρόνο έχουμε κουβέντα με τους προέδρους. Τους λέω κάθε φορά αν με θεωρούν απαραίτητο και αν μπορώ να βοηθήσω. Η ομάδα είναι πάνω απ'όλα. Νιώθω γεμάτος σε κάθε περίπτωση».