Αρσενόπουλος: «Έχουμε πλάνο στον Κολοσσό για τον αγώνα με την ΑΕΚ»

Ο ικανός γκαρντ του Κολοσσού Νίκος Αρσενόπουλος αναφέρθηκε στο κυριακάτικο (2/1) παιχνίδι της ροδίτικης ομάδας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αρσενόπουλος: «Έχουμε πλάνο στον Κολοσσό για τον αγώνα με την ΑΕΚ»

Ο Κολοσσός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αύριο (2/1) στις 20:00 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Δηλώσεις ενόψει του συγκεκριμένου παιχνιδιού έκανε σήμερα (1/1) ο παίκτης των Ροδιτών Νίκος Αρσενόπουλος στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του συλλόγου.

Αρχικά ο 20χρονος τέως γκαρντ του Ολυμπιακού, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, τόνισε στο www.kolossosbc.gr:

«Ερχόμαστε από μία καλή νίκη κόντρα στον Άρη. Ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση, που τη χρειαζόμασταν, για τη συνέχεια. Έχουμε χάσει ορισμένα ματς στον πόντο, που μας κόστισαν και γι' αυτό βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση που είμαστε τώρα. Γι' αυτό θέλαμε αυτή τη νίκη. Στις προπονήσεις δουλεύουμε σωστά, δυνατά και με μεγάλη ενέργεια και πιστεύουμε ότι αυτό θα μας βγει και στη συνέχεια».

Όσον αφορά το ματς με την ΑΕΚ, είπε: «Στοχεύουμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, παρουσιάζοντας μία βελτιωμένη εικόνα και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε πλάνο από τους προπονητές και αν το ακολουθήσουμε, πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».