Στρελνιέκς: «Να τα δώσουμε όλα στο ΟΑΚΑ για τον τίτλο»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς μίλησε για τον τέταρτο τελικό αλλά και τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να αναδειχθεί πρωταθλητής.

Στρελνιέκς: «Να τα δώσουμε όλα στο ΟΑΚΑ για τον τίτλο»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς μιλώντας στην εφημερίδα "Sportday" αναφέρθηκε στο Game 4, αλλά και στον τελικό της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, όπου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Νομίζω πως κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι σε αυτή τη σειρά. Δώσαμε τα πάντα γιατί αν χάναμε τελείωναν όλα για εμάς. Το απολαύσαμε, πετύχαμε τον στόχο μας και τώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε τον τίτλο. Πιστεύω πως αν μείνουμε ενωμένοι, μεταφέρουμε μόνο τα θετικά συναισθήματα που μας δημιούργησε ο τέταρτος τελικός και μπούμε αποφασισμένοι, θα τα καταφέρουμε».

Σχετικά με την μεγάλη επικράτηση στον τέταρτο τελικό σημείωσε: «Καταφέραμε να περιορίσουμε την αστάθεια που μας διακρίνει όλη τη σεζόν σε αυτό το κομμάτι. Κυρίως, διότι σε αντίθεση με άλλες φορές, είχαμε περισσότερη ταχύτητα στην επίθεσή μας, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και κυρίως βάλαμε τα ελεύθερα σουτ, που μας έφτιαξαν την ψυχολογία».

Όσο για τον τελικό των τελικών της Κυριακή (17/6, 19:00), δήλωσε τα εξής: «Πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για έναν διαφορετικό και καλύτερο Παναθηναϊκό. Για να έχουμε ελπίδες, οφείλουμε πρώτα απ’ όλα εμείς να το πιστέψουμε και να αγνοήσουμε τη σε βάρος μας ατμόσφαιρα. Οφείλουμε να τα δώσουμε όλα. Ένα ματς μας έμεινε».