«Χάνει» τον Ζήση, λόγω θλάσης, η ΑΕΚ

Ο Νίκος Ζήσης υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο και χάνει τους πρώτους αγώνες της AEK για την νέα χρονιά, μεταξύ αυτών κι εκείνο κόντρα στον Παναθηναϊκό (10/01)

«Χάνει» τον Ζήση, λόγω θλάσης, η ΑΕΚ

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε, σε προσωπικό επίπεδο, για τον Νίκο Ζήση το 2020 αφού τραυματίστηκε. Όπως και για την ΑΕΚ, που «χάνει» ένα ακόμη βασικό της «γρανάζι», λόγω προβλήματος, μετά τον Μάρκους Σλότερ.

Ο εμβληματικός, πολύπειρος, γκαρντ υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο και τέθηκε νοκ άουτ για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της «Ένωσης».

Ο 37χρονος άσος ξεκίνησε ήδη πρόγραμμα αποκατάστασης, η πορεία της υγείας του θα επανεκτιμάται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων», αποτελεί όμως μεγάλο πρόβλημα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου το γεγονός πως δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τα παιχνίδια με τον Κολοσσό (2/1, 20:00) και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (10/1, 20:00) για τη Stoiximan Basket League και -πιθανότατα- ούτε γι αυτό με τη Χάποελ Χολόν σε μία βδομάδα (5/1, 19:00) για το Basketball Champions League.