Λαύριο - ΑΕΚ 78-70: Σερέλης και Παπαθεοδώρου για τη «βόμβα» της αγωνιστικής (vid)

Ο προπονητής του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης, αλλά και ο κόουτς της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναφέρθηκαν στη νίκη των γηπεδούχων με 78-70 - Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους «κιτρινόμαυρους».

Λαύριο - ΑΕΚ 78-70: Σερέλης και Παπαθεοδώρου για τη «βόμβα» της αγωνιστικής (vid)

Το Λαύριο έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής, καθώς νίκησε την ΑΕΚ με 78-70. Ο Χρήστος Σερέλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση των γηπεδούχων, ενώ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του έχασαν τις μάχες στο "ένας εναντίον ενός".

Λαύριο - ΑΕΚ 78-70: Πρώτη ήττα μετά από 14 μήνες! (highlights)

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, σχολίασε: «Μας έδωσε τη νίκη το γεγονός πως παλέψαμε το ματς για 40 λεπτά. Βγάλαμε ένταση στο παιχνίδι. Είμαστε σε μία καλή χρονική στιγμή αγωνιστικά. Έχουμε βρει ρυθμό και παίζουμε αρκετά καλά. Είδατε πως ήταν ακόμη και ο πάγκος μας, όχι μόνο όσοι έπαιζαν στο παρκέ. Το πιστεύαμε πως μπορούσαμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ και το καταφέραμε. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη μας στον Δημήτρη τον Λεγκίκα ο οποίος θα μπει ξανά στο νοσοκομείο για επέμβαση. Είναι το άτυχο παιδί της ομάδας, ελπίζω να γυρίσει σύντομα.

Έχουμε βρει χημεία σαν ομάδα, βρήκαμε καλούς παίκτες, οι οποίοι δεν είναι εγωιστές. Έχουμε διαφορετικό πρωταγωνιστική σε κάθε ματς. Όλοι χαιρόμαστε τους αγώνες, αλλά και τις προπονήσεις Έχουμε πέντε σερί νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε. Οι καλές επιλογές στους ξένους οφείλονται στη δουλειά και στο μεράκι που έχουμε για την ομάδα. Αντιμετωπίζουμε το ίδιο, τόσο τους Έλληνες όσο και τους ξένους».

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δήλωσε: «Χάσαμε όλες τις μονομαχίες στο "ένας με έναν". Το Λαύριο ήταν καλύτερο και κέρδισε δίκαια. Είχε μεγαλύτερη επιθυμία και ένταση στο παιχνίδι από εμάς. Είχε ενέργεια και αποφασιστικότητα. Έλεγξε τον ρυθμό. Το πρόβλημα μας ξεκίνησε από την άμυνα, ενώ και στην επίθεση ήμασταν αρκετά άστοχοι. Ειδικά στο τρίποντο. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ.

Η χρονιά είναι μεγάλη, θα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Πρέπει να επανέλθουμε, να βρούμε και πάλι τον καλό αγωνιστικό ρυθμό μας. Να βρούμε ξανά τη καλή δημιουργία μας, αλλά και την αποτελεσματικότητα μας στο σουτ. Λείπε ο Σλότερ, λείπει ο Λοτζέσκι, κάθε παίκτης που απουσιάζει είναι απώλεια, αλλά δεν ψάχνω δικαιολογίες. Έχουμε ένα καλό, ποιοτικό και μεγάλο ρόστερ. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα από εδώ και πέρα, αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε».