Μεσολόγγι: Απέκτησε τον Γκότσερ

Στο Μεσολόγγι θα συνεχίσει την καριέρα του ο άλλοτε παίκτης του Ήφαιστου Λήμνου και του Κόροιβου, Τόντριγκ Γκότσερ.

Μεσολόγγι: Απέκτησε τον Γκότσερ

Σε έναν -όχι και τόσο παλιό- γνώριμο στράφηκε το Μεσολόγγι προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρεια, βάζοντας στη... μηχανή του τον Τόντριγκ Γκότσερ.

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ είχε ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του καριέρα με τη φανέλα του Κόροιβου (2016-2017), έχοντας συνεργαστεί μάλιστα τότε με τον νυν προπονητή του Μεσολογγίου, Ντίνο Καλαμπάκο.

Τη σεζόν 2018-2019 ο Γκότσερ επέστρεψε στη χώρα μας, όπου αγωνίστηκε αυτή τη φορά με τη φανέλα του Ήφαιστου Λήμνου, συνεπώς αυτή θα είναι η τρίτη του θητεία στην Ελλάδα.

Πέρσι, ο Αμερικανός αγωνίστηκε στη Μπεσίκτας (ήταν συμπαίκτης με τον νυν άσο του Ολυμπιακού, Σακίλ ΜακΚίσικ), ενώ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν βρισκόταν στην ΜΖΤ Σκοπίων.

Η σχετική ανακοίνωση του Μεσολογγίου για την απόκτηση του Γκότσερ αναφέρει:

«Καλωσορίζουμε στην πόλη μας τον Toddrick Gotcher. Ο Αμερικάνος ύψους 1.93εκ, γκάρντ είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Texas Tech και φέτος ξεκίνησε με την MZT Skopje Aerodrom.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ευρώπη από τον Κόροιβο (2016-17) και έχει αγωνιστεί σε Cholet Basket (2017-18), Ήφαιστο Λήμνου (2018-19) και Besiktas Sompo Japan (2019-20).

Καλώς ήρθες Toddrick».