Ο Κώστας Σορώτος νιώθει θυμό και οργή, και τα... λέει σε Κικίλια, Μαυρωτά

Ο προπονητής του ΚΑΟΚ Κορίνθου Κώστας Σορώτος είναι θυμωμένος, οργισμένος, απογοητευμένος. Τα... ψέλνει - σε Κικίλια, Μαυρωτά. «Βασίλη σε είχα παίκτη..., από εσένα κύριε Μαυρωτά για να είμαι ειλικρινής δεν περιμένω τίποτα...»

Ο Κώστας Σορώτος νιώθει θυμό και οργή, και τα... λέει σε Κικίλια, Μαυρωτά

Ο προπονητής της Κορίνθου Κώστας Σορώτος είναι θυμωμένος, οργισμένος, απογοητευμένος. Τα... ψέλνει - σε Κικίλια, Μαυρωτά. «Βασίλη σε είχα παίκτη..., από εσένα κύριε Μαυρωτά για να είμαι ειλικρινής δεν περιμένω τίποτα...»

Ο προπονητής μπάσκετ Κώστας Σορώτος ετοιμάζεται να γράψει ευχές. Πριν από αυτές στέλνει μήνυμα με θυμό, οργή και απογοήτευση. Μήνυμα στον σημερινό υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, τον οποίο είχε παίκτη. Επίσης στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, στον οποίο λέει: «Χωρίς να φταις εσύ και ως αθλητής δεν μου ήσουν συμπαθής,, δεν ήσουν για τα γούστα μου, για να είμαι κομψός».

Ο προπονητής της Κορίνθου, Κώστας Σορώτος αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook:

«Κανονικά σήμερα θα έπρεπε να γράψω μόνο ευχές. Τέτοιες μέρες θα γράψω ευχές αφού όμως γράψω, σύντομα και αυτά που νιώθω.
Αυτά που νιώθω λοιπόν είναι θυμός, οργή, απογοήτευση. Έχω θυμώσει που δεν μπορώ να δουλέψω. Έχω θυμώσει που δεν πληρώνομαι για να μπορώ να ζήσω . Έχω οργή για τους κυβερνώντες γιατί χιλιάδες άνθρωποι, που ασχολούνται με τον αθλητισμό, για αυτούς δεν υπάρχουν. Δεν δικαιούνται τίποτα λες και είμαστε τεμπέληδες. Σου λένε να είχες συμβόλαιο και να ήσουν ασφαλισμένος και εγώ λέω και τι έκανες εσύ σαν πολιτεία να επιβάλεις να είναι υποχρεωτικό για τα σωματεία το συμβόλαιο και η ασφάλιση γιατί αν τα ζητήσω μόνος μου δεν θα με πάρει κανείς;
Τι έκανε η πολιτεία να βοηθήσει τα σωματεία; Βασίλη σε είχα παίκτη και ξέρεις ότι παρόλες τις διαφορές μας σε σέβομαι. Ήσουν αθλητής. Τι κάνεις για τα παιδιά που είναι σήμερα αθλητές; Τους ρώτησες πως επιβιώνουν; Από εσένα κύριε Μαυρωτά για να είμαι ειλικρινής δεν περιμένω τίποτα. Χωρίς να φταις εσύ και ως αθλητής δεν μου ήσουν συμπαθής,, δεν ήσουν για τα γούστα μου, για να είμαι κομψός.
Τέλος νιώθω απογοήτευση γιατί οι συνάδελφοι και οι παίκτες της Α1 χάσαν τη μιλιά τους και κυρίως την ανθρωπιά τους......
Με αυτά που νιώθω νομίζω ότι οι ευχές μου θα είναι ψεύτικες όμως επειδή πρέπει πάντα να κοιτάμε μπροστά και να ελπίζουμε θα σας πω Χρόνια πολλά με υγεία, με ανθρωπιά, με όνειρα , με ελπίδα, με αγάπη , με ανθρώπους που σας αξίζουν δίπλα σας και κάποια στιγμή να ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω και τότε να μην ξεχάσουμε...».