Το ημερολόγιο του ΣΠΑΚΕ για το 2021

Ο ΣΠΑΚΕ διαθέτει το Ημερολόγιό του για το 2021, ενώ προχώρησε στην έκδοση του πρώτου φύλλου των «Νέων του ΣΠΑΚΕ»!

Το ημερολόγιο του ΣΠΑΚΕ για το 2021

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας σε αυτή την δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας προσπαθεί να κρατήσει αναμμένη την φλόγα της αγάπης για το μπάσκετ στα μέλη του, τις παλιές «δόξες» του αθλήματος στην χώρα μας, αλλά και σε όλους τους Έλληνες μπασκετόφιλους!

Ο ΣΠΑΚΕ διαθέτει και για τη νέα χρονιά, το 2021, το Ημερολόγιο του, για να κρατήσει συντροφιά και να φανεί χρήσιμο σε όσες και όσους το προμηθευτούν σε όλη την διάρκεια του έτους.

Το Ημερολόγιο περιλαμβάνει συνοπτική καταγραφή της δράσης του Συλλόγου για το 2020 και αφιερώματα: Στην μνήμη του Κώστα Μπατή που «έφυγε» αναπάντεχα από την ζωή στις 18 του προηγούμενου Οκτωβρίου. Στους παλαίμαχους σπουδαίους αθλητές Λιβέρη Ανδρίτσο, Άρη Ζώη, Αριστείδη Μούμογλου, Γιώργο Οικονόμου, Γιώργο Τσιτούρα και Δημήτρη Φωσσέ. Στην παλαίμαχη αθλήτρια και επιστήμονα Μιμή Μαρσέλου. Στους επιτυχημένους προπονητές Ευθύμη Κιουμουρτζόγλου, Σούλη Μαρκόπουλο. Στον πρώτο διεθνούς φήμης Έλληνα διαιτητή Κώστα Δήμου και στον διακεκριμένο δημοσιογράφο Γιάννη Ντεντόπουλο.

Το Ημερολόγιο του ΣΠΑΚΕ διατίθεται σε τιμή κόστους, 5 ευρώ, ύστερα από επικοινωνία με τα γραφεία του Συλλόγου (τηλ.2106837076) και τον αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Μανώλη Λεκάκη (6942559132).

Ο ΣΠΑΚΕ προχώρησε, επίσης, στην έκδοση του πρώτου φύλλου των «Νέων του ΣΠΑΚΕ»! Της περιοδικής έκδοσής του που εγκαινιάζει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τα μέλη του.

Στα «Νέα του ΣΠΑΚΕ» - που εκδίδονται από την Direction Business Network – τα μέλη του Συνδέσμου μπορούν να διαβάσουν τον χαιρετισμό του προέδρου του Δ.Σ. Μιχάλη Κυρίτση, τις απόψεις των Γιώργου Τρόντζου, Γιάννη Παραγιού, Κώστα Τσαρτσαρή για το Πρωτάθλημα, την Εθνική ομάδα και τις Ακαδημίες, συνέντευξη της Τούλας Καλέντζου, αφιερώματα στην μνήμη των Παναγιώτη Μανιά, Γιώργου Λιαμή και άλλη πλούσια ύλη.