AEK - ΠΑΟΚ: Στις 27 Ιανουαρίου η επανάληψη του αγώνα

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε η επανάληψη της αναμέτρησης ΑΕΚ-ΠΑΟΚ να διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου

AEK - ΠΑΟΚ: Στις 27 Ιανουαρίου η επανάληψη του αγώνα

Όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ, μετά την υπ’ αριθμ. 1/11-12-2020 απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του, η επανάληψη της αναμέτρησης ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, για την 6η αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Α1 Ανδρών/Basket League, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 στο ΟΑΚΑ, ενώ θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Υπενθυμίζεται ότι την απόφαση της επανάληψης είχε λάβει o αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, o οποίος αποδέχθηκε εν μέρει την ένσταση των «ασπρόμαυρων». Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του βορρά» είχαν καταθέσει ένσταση μετά το παιχνίδι της 5ης Δεκεμβρίου, στο οποίο η Ένωση είχε επικρατήσει με 85-84 στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Οι Θεσσαλονικείς υποστήριζαν στην ένστασή τους ότι ο Ζήσης υπέπεσε σε φάουλ στον Λαβ, στο εύστοχο τρίποντο του Αμερικανού στα δύο δευτερόλεπτα για τη λήξη του αγώνα, παράβαση που δεν καταλόγισαν οι διαιτητές της αναμέτρησης. Επίσης, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ανέφεραν στην ένστασή τους ότι οι «άρχοντες» του αγώνα δεν συμβουλεύθηκαν το instant replay, προκειμένου να ορίσουν ακριβώς τον χρόνο που απέμενε στους Θεσσαλονικείς για την τελευταία επίθεση.