Σέλβιν Μακ: «Μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Παναθηναϊκός»

Ο Αμερικανός γκαρντ, Σέλβιν Μακ ο οποίος παρέμεινε στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν, μίλησε για την απόφασή του να παίξει στους «πράσινους». 

Σέλβιν Μακ: «Μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Παναθηναϊκός»

Ο Μακ αποκάλυψε πως πριν έρθει στον Παναθηναϊκό συμβουλεύτηκε τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Άαρον Ουάιτ.

Ο Αμερικανός γκαρντ που ανανέωσε τον συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν σε συνέντευξή του σε ισραηλινό Μέσο αναφέρθηκε στους λόγους που υπέγραψε μόνο για δύο μήνες αρχικά, ενώ μίλησε και για το τι έκανε πριν πάρει την απόφαση να έρθει στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέλβιν Μακ στο «sports walla»

«Πριν υπογράψω τον Παναθηναϊκό συμβουλεύτηκα τον Νεμάνια (Νέντοβιτς) και τον Άαρον (Ουάιτ) έκανα την έρευνά μου και ήξερα ότι ερχόμουν σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Και οι δύο έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην άφιξή μου.

Αποδείξαμε το ποιοι είμαστε και κερδίσαμε στο Μιλάνο. Πάντα έχεις πολλά κίνητρα εναντίον της πρώην ομάδας και ανυπομονώ ήδη για τον αγώνα με την Αρμάνι στην Αθήνα.

Παναθηναϊκός: Σέλβιν Μακ μέχρι το τέλος της σεζόν!

Το ότι υπέγραψα για δύο μήνες είναι παρόμοιο με ό,τι συνέβη με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, λόγω της αβεβαιότητας με τον κορωνοϊό. Θα ήθελα να διατηρήσω την ευελιξία να επιστρέψω στην οικογένειά μου στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν έπρεπε. Αλλά αποφάσισα να μείνω, γιατί νιώθω πολύ καλά εδώ, και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω στην Ευρωλίγκα, στο υψηλότερο επίπεδο, και να συμμετέχω ενεργά σε κάθε παιχνίδι. Το απολαμβάνω».