Κολοσσός: Ζητά επανάληψη των 6 τελευταίων δευτερολέπτων ή και ολόκληρου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ!

Επανάληψη των τελευταίων 6,1 δευτερολέπτων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ζητά ο Κολοσσός Ρόδου, μετά την ένσταση που υπέβαλλε τη Δευτέρα (21/12) στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Κολοσσός: Ζητά επανάληψη των 6 τελευταίων δευτερολέπτων ή και ολόκληρου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ!

Οι νησιώτες προσέφυγαν στο αρμόδιο όργανο θεωρώντας ότι στην πάσα του Μάλκολμ Γκρίφιν προς τον Έλστον Τέρνερ (πριν μπει το τρίποντο νίκης του «δικεφάλου του Βορρά») η μπάλα έχει βγει εκτός της τελικής γραμμής.

Ως εκ τούτου ζητούν την επανάληψη των τελευταίων δευτερολέπτων της αναμέτρησης, με δική τους κατοχή λόγω της παράβασης που δεν σφυρίχτηκε ποτέ από τους διαιτητές.

Στο κλείσιμο της ανακοίνωσης πάντως, αναφέρουν πως είναι πρόθυμοι να παίξουν ξανά όλο το 40λεπτο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Κολοσσός:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ενημερώνει πως τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου κατέθεσε ένσταση ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ με αφορμή την παράβαση που δεν καταλογίστηκε, αλλά είδε όλη η Ελλάδα, στα 6.1'' πριν τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και καταδίκασε την ομάδα μας στην ήττα με σκορ 85-84, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Μέσω της ένστασης ζητούμε να παιχτούν ξανά τα εναπομείναντα 6.1'' της συγκεκριμένης αναμέτρησης, με την κατοχή της μπάλας να είναι υπέρ του Κολοσσού H Hotels.

Δεχόμαστε, επίσης, στο πνεύμα του αθλητικού ιδεώδους που επέδειξε ο ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή του στις 11/12, να επαναληφθεί ολόκληρος ο αγώνας καθώς "oι αγώνες πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα και μόνο σε αυτά και από τις αποφάσεις των πραγματικών πρωταγωνιστών του αθλητισμού, δηλαδή των αθλητών. Εμείς δεν ζητήσαμε ποτέ να πάρουμε παιχνίδι στα χαρτιά. Ζητήσαμε απόδοση δικαιοσύνης και μόνο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας