Μάντζαρης: «Ήταν η ώρα να γυρίσω στο «σπίτι» μου, το Περιστέρι»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για την «επιστροφή» του στο Περιστέρι.

Μάντζαρης: «Ήταν η ώρα να γυρίσω στο «σπίτι» μου, το Περιστέρι»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης επέστρεψε στην ομάδα που μεγάλωσε, αντρώθηκε και γαλουχήθηκε, το Περιστέρι και μίλησε για τα συναισθήματα που του «γεννήθηκαν» και τους λόγους αυτής της απόφασής του.

Ο διεθνής γκαρντ ανέφερε λοιπόν: «Έπειτα από τρεις μήνες πέρυσι και τρεις μήνες φέτος στον Προμηθέα Πάτρας, τον οποίον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και πάνω απ’ όλους τον κόουτς Γιατρά που με εμπιστεύτηκε, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να γυρίσω στο σπίτι μου, στο Περιστέρι».

Στη συνέχεια τόνισε για το επικείμενο ντεμπούτο της επιστροφής του: «Οι απαιτήσεις ξεκινάνε με το «καλημέρα», το Σάββατο έχουμε έναν αγώνα με τη Λάρισα που θα είναι πολύ δύσκολος, γιατί είναι μια ομάδα η οποία προέρχεται από μία εντός έδρας ήττα από τον Άρη, οπότε σίγουρα θα πρέπει να αντιδράσουν, ενώ δεν έχουν τίποτε να χάσουν παίζοντας σε μια έδρα όπως είναι το Περιστέρι.

Εμείς, από την άλλη πλευρά, είμαστε μία καινούργια ομάδα, καθώς έχουν έρθει τέσσερεις καινούργιοι παίκτες και δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να «δέσουμε» ως σύνολο.

Θα είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά, προκειμένου να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να φτάσουμε στη νίκη».