Προμηθέας: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αθηναίου - H 10η ελληνική ομάδα στην καριέρα του!

Παίκτης του Προμηθέα είναι και επίσημα ο Γιάννης Αθηναίου - Αυτή θα είναι η 11η (!) ελληνική ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί στην καριέρα του.

Προμηθέας: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αθηναίου - H 10η ελληνική ομάδα στην καριέρα του!

Ο Γιάννης Αθηναίου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα. Αυτή θα είναι 10η (!) ελληνική ομάδα στην καριέρα του 32χρονου γκαρντ, ο οποίος έχει περάσει από όλες τα μεγάλα κλαμπ στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, έχει παίξει σε Ηλυσιακό, Πανιώνιο, ΚΑΟΔ, Άρη, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Περιστέρι και τώρα Προμηθέα

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας:

"H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αθηναίου και τον καλωσορίζει στην Οικογένεια του Συλλόγου.

ικής Ελλάδος Νέων το 2008 σε διεθνές τουρνουά. Το 2014 κλήθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, όπως και το 2015 στην προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ 2015. Το 2016 συμμετείχε στην αποστολή για το προολυμπιακό τουρνουά που διεξήχθη στο Τορίνο. Από το 2017 συμμετείχε στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου και μάλιστα πέτυχε στην εκπνοή το νικηφόρο τρίποντο με το οποίο η Εθνική κέρδισε τη Μεγάλη Βρετανία με 95-92. Το 2019 έφτασε κοντά στην τελική δωδεκάδα, αλλά κόπηκε λόγω του σοβαρού τραυματισμού (ρήξη χιαστού), στο Τουρνουά Ακρόπολις, ενώ είναι μέλος της Εθνικής και στα προκριματικά για το Ευρωμπάσκετ 2022".