ΠΑΟΚ: Ξεκινά προπονήσεις ο Λυκογιάννης

Ο Κώστας Μέξας αποτελεί παρελθόν από τη τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και ο Άρης Λυκογιάννης έχει ήδη αρχίσει προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Άρη

ΠΑΟΚ: Ξεκινά προπονήσεις ο Λυκογιάννης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο Άρης Λυκογιάννης, με τον 51χρονο τεχνικό να ετοιμάζεται να προπονήσει σήμερα για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Κώστα Μέξα, μετά από την χθεσινή ήττα του «Δικεφάλου» από τη Λάρισα έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ από χθες βράδυ.

Λίγη ώρα μετά την ήττα από τους Θεσσαλούς η διοίκηση της ΚΑΕ ενημέρωσε τον Μέξα πως η συνεργασία τους θα πρέπει να σταματήσει, καθώς η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή.

Μάλιστα έγινε και λόγος για αλλαγές παικτών με τον Μπιτς να είναι στη… μαύρη λίστα. Ωστόσο η απόφαση της διοίκησης ήταν να πάει η ομάδα στο ντέρμπι με τον Άρη με άλλον προπονητή.

Ο Λυκογιάννης συμφώνησε σχεδόν αμέσως και το πρωί ήταν στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ο 51χρονος τεχνικός θα δώσει το «παρών» σήμερα το απόγευμα στο «PAOK Sports Arena» για να προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες.

Με το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη να πλησιάζει, ο Άρης Λυκογιάννης καλείται να πιάσει άμεσα... δουλειά για να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στη διάθεση του και να παρουσιαστεί ο «Δικέφαλος» όσο πιο έτοιμος γίνεται.

Η νίκη στο ντέρμπι είναι ο μεγάλος στόχος σε πρώτη φάση και οποιεσδήποτε αλλαγές θα γίνουν αργότερα.