Το τέταρτο «επεισόδιο» των «αιώνιων» τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (14/6) στις 19:00 στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό για τον τέταρτο τελικό της σειράς των playoff της Basket League και θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη.

Το τέταρτο «επεισόδιο» των «αιώνιων» τελικών

Πράξη τέταρτη στους τελικούς της Basket League, απόψε (14/6) στις 19:00 σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ. Οι «πράσινοι», θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις και να πάρουν τη νίκη συνεπώς και τον τίτλο. Από μεριάς τους, οι «ερυθρόλευκοι», θέλουν να αφήσουν πίσω τους την κάκιστη εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο ΟΑΚΑ και να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2 και να οδηγήσουν τους τελικούς σε 5ο παιχνίδι στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου τους.

«Πονοκέφαλος» για τον Τσάβι Πασκουάλ, καθώς είδε τον Τζέιμς Γκιστ να τραυματίζεται στον τρίτο τελικό κι έτσι η συμμετοχή του στη σημερινή αναμέτρηση κρίνεται αμφίβολη. Ο Αμερικανός σέντερ, προπονήθηκε σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς την Τετάρτη (13/6) και ο Ισπανός προπονητής θα αποφασίσει αν θα τον «ρίξει» στο παρκέ λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει όλους τους παίκτες του -όσους έχουν απομείνει- ετοιμοπόλεμους. Άξιο αναφοράς όσον αφορά τους Πειραιώτες, είναι το γεγονός πως στην προπόνηση της Τετάρτης (13/6) έδωσαν το παρόν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μιλώντας στους παίκτες προσπαθώντας να τους «ανεβάσουν» ψυχολογικά.