Πήρε εξιτήριο ο Χρυσικόπουλος

Τέλος έλαβε η περιπέτεια του Λίνου Χρυσικόπουλου, ο οποίος στο ματς με τον ΠΑΟΚ ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο

Πήρε εξιτήριο ο Χρυσικόπουλος

Ευχάριστα νέα στην ΑΕΚ, καθώς ο Λίνος Χρυσικόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο διακομίσθηκε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής φόργουορντ στάθηκε για ακόμα μια φορά άτυχος μέσα στη σεζόν, καθώς μετά τα προβλήματα με τραυματισμούς και ασθένειες ήρθε και το απρόοπτο στο ματς με τον ΠΑΟΚ, το οποίο ανησύχησε έντονα τους παράγοντες της ομάδας.

Ο διεθνής φόργουορντ της «Ένωσης» αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονους πόνους στο στήθος, λίγο πριν από το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ως αποτέλεσμα αυτού διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Έπειτα από δύο ημέρες κλινικών και εργαστηριακών ελέγχων από τους ιατρούς του Metropolitan General, η κατάστασή του έδειξε πως είναι καλύτερη και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα ήταν ικανοποιητικά.

Ετσι μετά και τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών του πήρε εξιτήριο με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι σαφώς ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη.

Όσον αφορά την επιστροφή του στη δράση, αυτή αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, με τον 28χρονο άσο να αναρρώνει έπειτα από αυτή την παραμονή του στο νοσοκομείο.

Στόχος του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ είναι ο Κερκυραίος άσος να ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα και να επανέλθει στην αγωνιστική δράση χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Για το λόγο αυτό θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις πριν μπει ξανά στο γήπεδο για να ξεκινήσει τη δουλειά.