Από το Περιστέρι στον Ιωνικό Ν. ο Μαυροκεφαλίδης

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Περιστερίου και σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου.

Από το Περιστέρι στον Ιωνικό Ν. ο Μαυροκεφαλίδης

Δεν έμελλε να προχωρήσει για πολύ καιρό η συνεργασία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη με το Περιστέρι, καθώς σήμερα η ΚΑΕ ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Έλληνας παίκτης μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στο Περιστέρι μετρούσε αντίστροφα για την φυγή του και ύστερα από μόλις τέσσερις αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα, όπου μέτρησε 12.8 πόντους και 5.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, αποτελεί παρελθόν από τους «κυανοκίτρινους».

Για περίπου δύο εβδομάδες απλώς έκανε προπόνηση και δεν ακολουθούσε όλο το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ την ίδια στιγμή ήταν σε διαπραγματεύσεις με τους Περιστεριώτες για το ύψος της αποζημίωσης που θα έπαιρνε για να λύσει το συμβόλαιό του.

Μετά από αρκετές προσπάθειες που είχαν πολλά «σκαμπανεβάσματα», οι δύο πλευρές τις τελευταίες ημέρες άρχισαν να βρίσκουν «σημεία επαφής» και σήμερα επήλθε οριστική συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας τους.

Επιστρέφει στον Ιωνικό ο Μαυροκεφαλίδης

Ο πολύπειρος παίκτης μετά την λύση της συνεργασίας του με το Περιστέρι, αναμένεται από σήμερα κιόλας να τεθεί στην διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου και να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ πλέον απομένει μόνο το τυπικό σκέλος της έναρξης της συνεργασίας με τους Νικαιώτες.

Μάλιστα θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ιωνικού στο ντέρμπι με τη Λάρισα το Σάββατο. Στην ομάδα της Νίκαιας δε, επιστρέφει μετά από τη σεζόν 2018-19.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστερίου:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με το Λουκά Μαυροκεφαλίδη και του εύχεται καλή επιτυχία για το μέλλον».