Περιστέρι: Συμφώνησε με τον Μπουρούση!

Ο Γιάννης Μπουρούσης υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με το Περιστέρι και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας το Σάββατο κόντρα στο Λαύριο

Περιστέρι: Συμφώνησε με τον Μπουρούση!

Στο Περιστέρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Μπουρούσης, καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας για να ενισχύσει την προσπάθεια των «κυανοκίτρινων».

Ο 37χρονος διεθνής σέντερ έκανε προπονήσεις το τελευταίο διάστημα με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος συζήτησε μαζί του το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστούν.

Άλλωστε είχαν συνυπάρξει στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό και η συνεργασία τους ήταν άψογη.

Μετά τις εξελίξεις με την απόφαση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη να αποχωρήσει από το Περιστέρι προέκυψε κενό στην φροντ λάϊν της ομάδας και οι παράγοντες της ΚΑΕ έκαναν πρόταση στον Καρδιτσιώτη άσο να συνάψουν συμφωνία.

Η αλήθεια είναι πως ο Μπουρούσης είχε στο μυαλό του να αγωνιστεί ξανά στην Κίνα και μελετούσε κάποιες προτάσεις που υπήρχαν.

Ωστόσο τα σοβαρότατα προβλήματα που υπάρχουν με την πανδημία του κορονοϊού και η αβεβαιότητα για το μέλλον στην Ασιατική χώρα σχετικά με την εξέλιξη της ασθένειας, «φρέναραν» τις σκέψεις του.

Έτσι αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα και να υπογράψει με το Περιστέρι.

Μάλιστα μέσα στις επόμενες ώρες η «κυανοκίτρινη» ΚΑΕ αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους.

Παράλληλα οι παράγοντες της ομάδας κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι όλα έτοιμα και ο παίκτης να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον Λαύριο το Σάββατο στο κλειστό της οδού Τζον Κένεντι, όπου αναμένεται ο διεθνής σέντερ να κάνει το ντεμπούτο του.