Έρχεται για την ΑΕΚ ο Μόουζες

Ο Νιγηριανός σέντερ Κίνγκσλεϊ Μόουζες έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα για να ξεκινήσει προπονήσεις

Έρχεται για την ΑΕΚ ο Μόουζες

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της προσπάθειας για την απόκτηση του Κίνγκσλεϊ Μόουζες είναι η ΑΕΚ, ώστε να αναπαραστήσει τον τραυματία Μάρκους Σλότερ.

Ο Αμερικανός σέντερ έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατό του και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει η «Ένωση» να ενισχυθεί μέσα στη ρακέτα και το τελευταίο διάστημα ήταν σε διαδικασία αναζήτησης καταλήγοντας στον Μόουζες.

Ο σέντερ της Μπιλμπάο που πέρσι αγωνίστηκε στο Περιστέρι αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, είναι ο παίκτης που ήθελε από την πρώτη στιγμή ο προπονητής της ΑΕΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, ώστε να αγωνίζεται και στο «4».

Η τελική απόφαση ελήφθη, έγινε η προσφορά στον παίκτη κι εκείνος την αποδέχθηκε, μια και στην Μπιλμπάο δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής και δεν ήταν ικανοποιημένος.

Ο Μόουζες συμφώνησε με τους Βάσκους και θα μείνει ελεύθερος, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει στην Αθήνα και να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με Ηρακλή και Σολέ για πρωτάθλημα και BCL αντίστοιχα.

Θυμίζουμε ότι ο Νιγηριανός πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά πέρσι με το Περιστέρι, έχοντας στο BCL 8.9 πόντους, 8.1 ριμπάουντ και 1.4 τάπες, ενώ μέτρησε συνολικά πέντε double-double. Στη Basket League o 26χρονος άσος είχε 8.6 πόντους και 5.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να ολοκληρώσει η ΑΕΚ τη μεταγραφή αυτή, πρέπει να πληρώσει τα ban που της έχει επιβάλει η FIBA και για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη τους διακανονισμούς με τους οφειλέτες.