LIVE Streaming: Ολυμπιακός - Κολοσσός (20:30)

Παρακολουθήστε σε LIVE Streaming το φιλικό Ολυμπιακός - Κολοσσός Ρόδου στο ΣΕΦ, με ώρα έναρξης στις 20:30

LIVE Streaming: Ολυμπιακός - Κολοσσός (20:30)

O Ολυμπιακός ενημέρωσε πως πλέον, κάθε Δευτέρα (μέχρι το τέλος της σεζόν), θα δίνει φιλικά παιχνίδια στο ΣΕΦ, τόσο απέναντι σε ελληνικές, αλλά και ευρωπαϊκές ομάδες. Προφανώς οι αναμετρήσεις θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε ΕΔΩ σε απευθείας μετάδοση τον αγώνα Ολυμπιακός-Κολοσσός

Αγώνες που θα έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θα επιφυλάσσουν κάθε φορά και πολλές διαφορετικές εκπλήξεις. Θα υπάρχουν και συγκεκριμένες δράσεις για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Θα γίνονται ενημερώσεις, ενώ θα επιβραβεύονται και άνθρωποι (γιατρούς, νοσοκόμος και όχι μόνο) που βρίσκονται στις επάλξεις για τον ιό.

Παράλληλα, θα δοθεί και η δυνατότητα στους Πειραιώτες να αποκτήσουν μεγαλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, από τη στιγμή που δεν έχουν υποχρεώσεις στις εγχώριες διοργανώσεις. Μάλιστα, η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ ήρθε σε συμφωνία και με την ΕΡΤ, ώστε τα παιχνίδια της να μεταδίδονται και τηλεοπτικά.

Σε όλες τις αναμετρήσεις θα τηρούνται όλα τα αυστηρά μέτρα και πρωτόκολλα, τόσο αυτά που επιβάλλει ο ΕΟΔΥ, όσο και τα αντίστοιχα βάσει των οποίων διεξάγονται οι αγώνες στην EuroLeague.