Ηρακλής: Φέρνει Χάτσερ αντί του Τσίλντρες

Ο προπονητής του Ηρακλή Βαγγέλης Ζιάγκος αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Μπράντον Τσίλντρες με τον 36χρονο γκαρντ Ουίλ Χάτσερ

Ηρακλής: Φέρνει Χάτσερ αντί του Τσίλντρες

Την πρώτη του αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ηρακλής, καθώς τη θέση του Μπράντον Τσίλντρες, αναμένεται να πάρει Ουίλ Χάτσερ.

Ο έμπειρος Αμερικανός γκαρντ βρισκόταν στο… ραντάρ του προπονητή του «Γηραιού» Βαγγέλη Ζιάγκου εδώ και αρκετό καιρό, ενώ παράλληλα στον Ηρακλή περίμεναν ο Τσίλντρες να δείξει κάποια καλά στοιχεία.

Είναι αλήθεια πως αν κρίνει κανείς από το χρόνο συμμετοχής του Τσίλντρες στους αγώνες του Ηρακλή, μάλλον δεν έχει ικανοποιήσει.

Παίζει 9,5 λεπτά ανά αγώνα, με πενιχρή συνεισφορά (4,5 πόντοι και 1,8 ασίστ) και δείχνει ότι δεν έχει προσαρμοστεί στην πραγματικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Γι’ αυτό ο Ζιάγκος θέλει να τον αλλάξει με έναν παίκτη έμπειρο και δοκιμασμένο, που θα μπορεί να δώσει αξιόπιστες λύσεις στην περιφέρεια της ομάδας του.

Ο Ουίλ Χάτσερ ξέρει πάρα πολύ καλά την Basket League από τα περάσματά του από τον ΠΑΟΚ και το Περιστέρι, είναι έμπειρος και καλός παίκτης, οπότε δεν θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι συζητήσεις μαζί του βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και η συμφωνία βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Μάλιστα ο ατζέντης του Τσίλντρες είναι ο ίδιος με εκείνον του Μπαμ Αντεμπάγιο και στον Ηρακλή περιμένουν πότε θα τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις του Αμερικανού σταρ, ώστε να ασχοληθεί με τον νεαρό του «Γηραιού» και να λυθεί το συμβόλαιο.