Κολοσσός Ρόδου: «Αποκλειστικός υπαίτιος ο Καρακατσούνης για την ήττα από τον Ηρακλή»

Οι παράγοντες του Κολοσσού Ρόδου έχουν τρομερά παράπονα από τις υποδείξεις του διαιτητή Χάρη Καρακατσούνη στο ματς με τον Ηρακλή και εξέφρασαν τις διαμαρτυρίες τους με ανακοίνωση που εξέδωσαν

Κολοσσός Ρόδου: «Αποκλειστικός υπαίτιος ο Καρακατσούνης για την ήττα από τον Ηρακλή»

Η ΚΑΕ Κολοσσός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό της για την διαιτησία του Χάρη Καρακατσούνη στον αγώνα με τον Ηρακλή.

Οι Ροδίτες εξέδωσαν ανακοίνωση κατά του έμπειρου Βολιώτη ρέφερι, που διεύθυνε την εξ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Basket League με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κολοσσός αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θέλει να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της και τον εκνευρισμό της για τη διαιτησία του Χάρη Καρακατσούνη στην ήττα από τον Ηρακλή, στο Ιβανώφειο, στο εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Αν και ο κ. Καρατσούνης είναι ένας ρέφερι με μεγάλη εμπειρία, στον συγκεκριμένο αγώνα αυτή τη χρησιμοποίησε για να καθοδηγήσει τη ροή του και να διαμορφώσει το αποτέλεσμα.

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θεωρεί αποκλειστικό υπεύθυνο για την ήττα τον κ. Καρακατσούνη, ο οποίος φρόντισε στα πολλά «λάθη» που έκανε, να βγάλει εκτός ματς τον Μιχάιλο Άντριτς, με ανύπαρκτα φάουλ.

Όλοι κάνουμε λάθη στο μπάσκετ και μέχρι ενός σημείου είναι φυσιολογικά. Άλλωστε, όλοι μαθαίνουμε από αυτά και γινόμαστε καλύτεροι. Ωστόσο, τα «λάθη» του κ. Καρακατσούνη ήταν επαναλαμβανόμενα και κατά μίας πλευράς μόνο…

Εμείς, ως ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels δεν πρόκειται να μείνουμε άπραγοι σε τέτοιες συμπεριφορές, τις οποίες και θα αναφέρουμε και θα καυτηριάζουμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας