ΑΕΚ: Αρνητικά στον κορονοϊό τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ενόψει Σολέ

Αρνητικά στον κορονοϊό βρέθηκαν όλα τα μέλη της ΑΕΚ στον τελευταίο έλεγχο που έγινε την Κυριακή (15/11) και έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα για τον ευρωπαϊκό εντός έδρας αγώνα της Τρίτης (17/11) με τη Σολέ.

ΑΕΚ: Αρνητικά στον κορονοϊό τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ενόψει Σολέ

Δεν αντιμετωπίζει νεότερα προβλήματα κορονοϊού η ΑΕΚ ενόψει του αυριανού (17/11, 19:30) αγώνα της με τη γαλλική Σολέ στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Όπως γνωστοποίησε η «Ένωση» με σημερινή (16/11) ενημέρωσή της, στα χθεσινά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες κανένα μέλος της ομάδας δεν βρέθηκε θετικό. Υπενθυμίζεται ότι στον διαγνωστικό έλεγχο του Σαββάτου (14/11) ένα μέλος του «Δικεφάλου» είχε ανιχνευτεί με τον νέο ιό και αμέσως μπήκε σε καραντίνα.

Η ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει ότι κατά τον επαναληπτικό έλεγχο ανίχνευσης για Covid-19, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (15/11), παίκτες και στελέχη της ομάδας μας υπήρξαν αρνητικοί.

Κατά τον προγραμματισμένο έλεγχο της 14/11 μέλος της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικό. Κατόπιν τούτου, στον Οργανισμό ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο μέλος μας.

Βασική προτεραιότητα παραμένει η υγεία όλων».