Δυσαρέσκεια στην ΚΑΕ ΠΑΟ για το Βοτανικό

Οι παράγοντες του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού είναι εκνευρισμένοι με τις διαρροές σχετικά με το νέο πλάνο ανέγερσης του γηπέδου στον Βοτανικό στο οποίο ουσιαστικά δεν υπάρχει κλειστό γήπεδο μπάσκετ

Δυσαρέσκεια στην ΚΑΕ ΠΑΟ για το Βοτανικό

Οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα σχετικά με το πλάνο ανέγερσης του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό έχουν ένα βασικό χαρακτηριστικό.

Δεν περιλαμβάνεται ουσιαστικά με αξιόπιστο τρόπο το πως θα στεγαστεί η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου με συνέπεια να υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από την πλευρά της ΚΑΕ.

Η δυσφορία αυτή του τμήματος μπάσκετ έγκειται αφενός μεν στο ότι το κλειστό γήπεδο μένει εκτός της διπλής ανάπλασης αφετέρου δε γιατί η ΠΑΕ δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση ή έστω «ενόχληση» από τον Δήμο Αθηναίων ή την κυβέρνηση για τις εξελίξεις που αναφέρονται στα ΜΜΕ.

Όπως τονίζεται, τη στιγμή που - πάντα με βάση τα δημοσιεύματα- ο Ερασιτέχνης είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Δήμο και την ΠΑΕ, η «πράσινη» ΚΑΕ δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση για το θέμα κι αυτό είναι κάτι που έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια.

Μάλιστα οι παράγοντες της ΚΑΕ σχολιάζοντας τις πληροφορίες πως θα ανεγερθεί νέο γήπεδο σε άλλο χώρο με ευθύνη του Δήμου Αθηναίων εξέφρασαν τις απορίες τους για το πόσο εφικτή και σοβαρή θα μπορούσε να είναι μια τέτοια προοπτική.