Αρχηγοί ομάδων Α2 για επανέναρξη: «Δεν ζητάμε χάρη...»

Οι αρχηγοί των ομάδων της Α2 κατηγορίας έβγαλαν κοινή ανακοίνωση με αίτημα να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα που έχει διακοπεί λόγω των περιοριστικών μέτρων για την ανάσχεση του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Αρχηγοί ομάδων Α2 για επανέναρξη: «Δεν ζητάμε χάρη...»

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι αρχηγοί των ομάδων της Α2, με την οποία ζητούν να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα που βρίσκεται σε αναστολή.

Στην ανακοίνωσή τους οι καλαθοσφαιριστές της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας ευχαριστούν τον ΠΣΑΚ για τη χρηματική βοήθεια που προσφέρει μέσω του ταμείου αλληλοβοήθειας και τονίζουν την προσμονή τους να ακολουθήσει η ΕΟΚ, η οποία αποτελεί και τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω:

«Μεγάλη είναι η ικανοποίησή μας από τις τεράστιες προσπάθειες του Συνδέσμου μας να επιστρέψουμε άμεσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Πιστεύουμε πως το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ που θα βάλει ο ΠΣΑΚ από το ταμείο αλληλοβοήθειας και θα χρησιμοποιηθεί για τα πρώτα τεστ θα αφυπνίσει τους υπόλοιπους φορείς και θα υπάρξει έντονη κινητοποίηση.

Περιμένουμε από την ομοσπονδία να στηρίξει την προσπάθειά μας, να βοηθήσει οικονομικά και παράλληλα να έρθει άμεσα σε επαφή με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το υπουργείο και τους λοιμωξιολόγους ώστε να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα.

Όλοι οι καλαθοσφαιριστές της Α2 κατηγορίας είναι ενημερωμένοι και η απόφασή μας είναι κοινή.

Ευχαριστούμε τον Σύνδεσμό μας για τη στήριξη, περιμένουμε και τους υπόλοιπους! Δεν ζητάμε χάρη, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα και θα παίζουμε όπως η Α1.

Την ανακοίνωση υπογράφουν εκ μέρους όλων των παικτών οι:

Γιώργος Παπαδιονυσίου (Κόροιβος Αμαλιάδας)

Νίκος Καμπούρης (Ολυμπιακός)

Γιάννης Μολφέτας (Απόλλων Πατρών)

Νίκος Κόκκαλης (Τρίτων)

Αβραάμ Καλλινικίδης (Οίαξ Ναυπλίου)

Γιάννης Σταμπουλής (Ελευθερούπολη)

Νίκος Παπανικολάου (Ψυχικό)

Νίκος Κακλαμάνος (Καρδίτσα)

Λεωνίδας Ζούπας (Αμύντας)

Ευθύμης Κοθράς (Φίλιππος Βέροιας)

Τάσος Καλλιανιώτης (Πανερυθραϊκός)

Γιάννης Καραμαλέγκος (Παγκράτι)

Σάκης Γεωργοπαπαδάκος (Δάφνη Δαφνίου)

Δημήτρης Χείλαρης (Καβάλα)

Παύλος Ξυδάς (Μαρούσι)

Απόστολος Ναούμης (Αγρίνιο)».