Γεωργαντής: «Τον Παύλο αγκάλιαζαν και οι Ολυμπιακοί»

Μόνο καλά λόγια είχαν να πουν στον "Αθήνα 9.84" για τον Παύλο Γιαννακόπουλο άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του.

Γεωργαντής: «Τον Παύλο αγκάλιαζαν και οι Ολυμπιακοί»

Στην εκπομπή Sportcity μίλησαν διαφορετικοί άνθρωποι οι οποίοι είχαν να διηγηθούν ιστορίες σχετικά με τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού. Όλοι δεν έκρυβαν τη λύπη τους για τον θάνατο του Προέδρου. Του «Κυρίου Παύλου» όπως τον αποκαλούσαν.

Μιχάλης Γεωργαντής – Υπεύθυνος ασφαλείας ΚΑΕ Παναθηναϊκός


«Τον Παύλο τον γνώριζα πριν γίνει μέλος του Παναθηναϊκού. Από το 1970. Ήταν φίλος του πατέρα μου. Έφυγε στις 03.00 τα ξημερώματα σαν πουλάκι στο σπίτι του. Αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν όταν πηγαίναμε διακοπές σε κάποιο νησί και έρχονταν οπαδοί του Ολυμπιακού , τον αγκάλιαζαν και του έλεγαν: ‘εμείς δεν έχουμε τίποτα μαζί σου’. Είχε την αναγνώριση όλων. Έκανε αγαθοεργίες, βοηθούσε πολύ κόσμο και κυρίως σε θέματα υγείας χωρίς να το γνωρίζουν. Ήθελε να δει τον γιο του Δημήτρη, Πρόεδρο του ερασιτέχνη και τα κατάφερε. Μάλιστα την Παρασκευή, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών είχε έρθει με το αυτοκίνητο έξω από το γήπεδο και περίμενε να ακούσει το ευχάριστο. Ότι ο γιός του θα γίνει πρόεδρος του ερασιτέχνη».

Παναγιώτης Γιαννάκης – πρώην μπασκετμπολίστας Παναθηναϊκού

«Ότι και να πω είναι λίγο για τον Πρόεδρο. Αγαπούσε πολύ τον Παναθηναϊκό και έδωσε πολλά όχι μόνο σ΄ αυτόν αλλά και σε ολόκληρο τον αθλητισμό. έκανε μια μεγάλη προσφορά στην ελληνική κοινωνία. Πόσες χιλιάδες παιδιά μπήκαν σε γήπεδα μπάσκετ, χάρη σε εκείνον. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Νίκος Οικονόμου- πρώην μπασκετμπολίστας Παναθηναϊκού


«Σπουδαίος άνθρωπος, παράγοντας, ηγέτης. Ήμουν 17 ετών όταν πήγα στον Παναθηναϊκό και αμέσως ένιωσα σαν να πήγα στη δεύτερη οικογένειά μου. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Δεν υπάρχουν λόγια για τον …κύριο Παύλο. Ήταν ο μεγαλύτερος φίλαθλος του Παναθηναϊκού που γνώρισα. Τα έκανε όλα για τον Παναθηναϊκό. Ήταν απλός άνθρωπος με υπομονή και πίστη στην ομάδα. Τα πρώτα χρόνια δεν είχαμε επιτυχίες στην ομάδα, ωστόσο δεν ανακατεύτηκε ποτέ. Είχε υπομονή. Πριν από ένα μήνα έφυγε ο αδερφός του ο «κύριος Κώστας» , πριν 4-5 μήνες ο «κύριος Στεφάνου», τώρα ο Πρόεδρος. Σπουδαίοι άνθρωποι που άφησαν το στίγμα τους».

Στέλιος Καζάζης – πρώην βολεϊμπολίστας Παναθηναϊκού

«Θερμά συλλυπητήρια σην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Σπουδαίος παράγοντας, άνθρωπος. Έχει συνεισφέρει πολλά όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά σε ολόκληρο τον αθλητισμό. Θα μείνει για πάντα βαθιά χαραγμένος στη μνήμη μας’.

Έφη Σφυρή – πρώην βολεϊμπολίστρια Παναθηναϊκού


« Ο κύριος Παύλος ήταν πάντα δίπλα μου. Με βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν πάντα εκεί για όλους. Δεν έχω να θυμηθώ τίποτα κακό για εκείνον. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του».

Δημήτρης Παπανικολάου- πρώην μπασκετμπολίστας Παναθηναϊκού


«Σπουδαίος άνθρωπος, χαρισματικός ηγέτης. Έδωσε τα πάντα για τον αθλητισμό. Επιτυχία του, η αποδοχή από όλους. Συλλυπητήρια στην οικογένεια έστειλαν όλοι. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, οι πάντες».