Αναβλήθηκε για μία ακόμα φορά το Άρης - Ηρακλής

Ούτε αύριο (4/11) πρόκειται να διεξαχθεί ο αγώνας του Άρη με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα εξαιτίας της γενικής αναστολής της αθλητικής δραστηριότητας στη Θεσσαλονίκη.

Αναβλήθηκε για μία ακόμα φορά το Άρης - Ηρακλής

Έτσι όπως πάει, θα στοιχειώσει... Ο λόγος για το το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρη και Ηρακλή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League, το οποίο δεν πρόκειται να γίνει ούτε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου.

Η απόφαση που πήρε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να ανασταλούν όλες οι αθλητικές συναντήσεις που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στη συμπρωτεύουσα το επόμενο διάστημα, με εξαίρεση εκείνες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ, είχε ως συνέπεια να αναβληθεί εκ νέου το τοπικό ντέρμπι των «κίτρινων» με τον «Γηραιό».

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε προγραμματιστεί να γίνει αύριο (4/11) σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση του ΕΣΑΚΕ. Ο Σύνδεσμος το είχε μεταφέρει χρονικά από την αρχική ημερομηνία του, που ήταν η Κυριακή 1 Νοεμβρίου, αμέσως μετά την ανακοίνωση του lockdown στη Θεσσαλονίκη και ενώ η διοίκηση του Αλεξανδρείου δεν είχε επιτρέψει στον γηπεδούχο Άρη να προπονηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο.

Ωστόσο, μετά την εξειδίκευση των περιοριστικών μέτρων δεν ήταν πλέον εφικτό να τελεστεί ο εν λόγω αγώνας, τουλάχιστον στη «νύμφη του Θερμαϊκού». Για τον λόγο αυτόν εξετάστηκε από τη διοργανώτρια αρχή η περίπτωση κάποια άλλη πόλη να φιλοξενήσει το παιχνίδι, όμως ήταν δύσκολο για τις δύο ομάδες να προγραμματίσουν ταξίδι σε άλλη πόλη μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κι έτσι η νέα αναβολή αποτέλεσε μονόδρομο. Το παιχνίδι πλέον θα οριστεί κάποια στιγμή σε άλλη ημερομηνία.