ΕΣΚΑ: Ζητά να επιτραπούν προπονήσεις στις ομάδες

Η ΕΣΚΑ έστειλε επιστολή στους Χαρδαλιά, Αυγενάκη και Μαυρωτά ζητώντας να επιτραπεί στις ομάδες να κάνουν έστω προπονήσεις

ΕΣΚΑ: Ζητά να επιτραπούν προπονήσεις στις ομάδες

Με επιστολή της στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον γ.γ. Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής ζητεί να επιτραπούν τουλάχιστον οι προπονήσεις στα σωματεία και τις ακαδημίες της.

«Σας παρακαλούμε και σας ζητάμε να επανεκτιμήσετε άμεσα την κατάσταση, παίρνοντας σχετικές αποφάσεις για την άρση της αναστολής των αθλητικών δραστηριοτήτων και την ενεργοποίηση της οργανωμένης άθλησης μέσω των προπονήσεων, με την προϋπόθεση της εφαρμογής των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Σας παρακαλούμε και σας ζητάμε να πρυτανεύσει η λογική. Τα ερασιτεχνικά σωματεία και οι αθλητές, αποτελούν οργανωμένες κοινωνικές ομάδες, συνειδητοποιημένες και πειθαρχημένες.

Σας κάνουμε έκκληση για την επιβίωση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και της καλαθοσφαίρισης στην Αττική», αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή.

Η ΕΣΚΑ θυμίζουμε έχει διακόψει την αγωνιστική δραστηριότητα των ομάδων της από σήμερα και για έναν μήνα, ώστε να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορονοϊού.